Seminar ‘De Effectieve Business Controller’

donderdag 25 mei 14:00 – 16:30 uur in Amersfoort

Strategisch Business Partner anno 2023

We roepen het allemaal graag, maar weinigen zijn het echt, zo blijkt uit ons onderzoek. Waarin onderscheidt de Business Partner vanuit control-perspectief zich anno 2023? In de verdiepingsinterviews met CFO’s en Managers Controls besteedden we extra aandacht aan dit onderwerp. We schetsen u op basis hiervan onze visie op de toekomst van de controllersrol!

Succesfactoren voor ontwikkeling

Dat de control-functie naar een structureel hoger niveau tillen meer vraagt dan een leuke training is de meeste organisaties wel duidelijk. Maar hoe dan wel? We nemen u vanuit het onderzoek én onze ruime advieservaring mee in de 5 succesfactoren voor een integrale ontwikkeling.

Interactief!

Het seminar heeft een interactieve opzet. Na de key-notes over bovenstaande onderwerpen gaan we in meerdere parallelsessies in een compacte groep verder met u in gesprek. Over wat u herkent in uw eigen organisatie, over het potentieel en de aanknopingspunten voor ontwikkeling. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte om vragen te stellen aan de sprekers over het onderzoek en de praktijk!

Praktisch:

Het seminar wordt voor maximaal 50 deelnemers gehouden in de stijlvolle Stationzaal op Amerfoort Centraal. We starten om 14:00 uur sharp en werken door tot uiterlijk 16:30 uur met aansluitend een borrel. De investering bedraagt E295,- exclusief btw.

De workshopleiders:

De workshop wordt verzorgd door Jeroen Jansen en Sam Dousi. Jeroen is senior adviseur met 25 jaar ervaring in Finance & BC, auteur van het onderzoeksrapport en eigenaar van FinTouch. Sam is senior trainer en organisatieadviseur, begeleider van diverse ontwikkeltrajecten voor BC-organisaties en eigenaar van DiaVentie.

Aanmelden:

Om de aanmelding compleet te maken verzoeken wij u om de gegevens hieronder in te vullen. Uw inschrijving is definitief nadat u een bevestiging per mail van ons heeft ontvangen. U ontvangt deze binnen 3 werkdagen na aanmelding.

Aanmelden Seminar 25 mei