Kennisdeling & workshops

Een van onze kerndoelstellingen is het delen van de kwantitatieve en kwalitatieve inzichten die we opdoen uit het onderzoek, de verdiepingsinterviews met deelnemers én onze incompany trajecten in bedrijfsleven en publieke sector.

 Naar aanleiding van ons meest recente onderzoek organiseren we ook dit voorjaar weer enkele workshops en kennissessies waarin we onze kennis graag delen.

Workshop

‘Effectiviteit van BC vergroten: Aanpak & Instrumenten’

donderdag 28 september 2023  13:30 – 17:00 in Vleuten

Investeren in effectiviteit loont!
Uit ons onderzoek naar de effectiviteit van Business Control blijkt dat organisaties die structureel investeren in de ontwikkeling van de BC-functie, ook significant beter scoren bij hun lijnmanagement op de toegevoegde waarde die ze leveren.

Hoe pakt u dat aan?

Naar aanleiding van het onderzoek krijgen we veel vragen over hoe die ontwikkeling concreet vorm te geven. We delen onze inzichten en praktijkervaring graag met u via de workshop “Effectiviteit van BC vergroten: aanpak & instrumenten”.

De workshop op 28 september is bedoeld voor (senior) business controllers, strategisch adviseurs en (financieel) leidinggevenden
die een actieve rol willen nemen in het sterker op de kaart zetten van Business Control.

Seminar

‘De Effectieve Business Controller’

donderdag 25 mei 2023  14:00 – 16:30 in Amersfoort

Zicht op verbeterpotentieel
Ons 5e onderzoek naar de effectiviteit van business control laat zien dat er nog altijd grote verschillen zijn tussen control organisaties. De cijfers variëren van een echte onvoldoende tot een dikke acht.

Tijdens ons seminar krijgt u het verhaal achter deze cijfers. Wat zijn de oorzaken van die grote verschillen en waar zit het grootste verbeterpotentieel? We nemen u vanuit het onderzoek én onze ruime advieservaring mee in de 5 succesfactoren voor een integrale ontwikkeling!

Het seminar op 25 mei is bedoeld voor leidinggevenden én professionals die net als wij geloven dat er nog veel meer uit de BC-functie is te halen. Het seminar levert u nieuwe inzichten en inspiratie op waarmee u direct binnen uw eigen organisatie aan de slag kunt.